Конкурс "Science. Society. Personality"
Published: 2016-04-15. Active until: 2016-04-20.
Оголошується конкурс науково-технічних розробок молодих науковців у рамках міжнародного дискусійного заходу "Science. Society. Personality", присвяченого "Дню Науки - 2016".

Умови конкурсу:

  1. Тематика проектів: В конкурсі беруть участь науково-технічні розробки молодих науковців (до 35 років), які мають соціальну значущість на регіональному або державному рівні.
  2. Учасники конкурсу: Учасниками конкурсу науково-технічних розробок можуть бути індивідуальні молоді дослідники до 35 років, або керовані ними колективи науковців.
  3. Подання заявки на конкурс: Для подання запиту на участь у конкурсі необхідно заповнити он-лайн ФОРМУ
  4. Форма для запитів буде закрита 20 квітня 2016 року.
  5. Фінал конкурсу: Організаційний комітет та журі конкурсу відбере для фінальної презентації 10 кращих науково-технічних розробок, про що буде повідомлено керівника проекту за поданими контактними даними до 25 квітня 2016 року.
  6. Представлення проектів - фіналістів У фіналі відібраний проект має бути представлений у вигляді постера форматом А1 та супроводжуватися короткою презентацією (до 5 хвилин) одним з учасників проекту.
  7. Переможець конкурсу За результатами виступів-презентацій проектів-фіналістів, журі конкурсу обере один проект-переможець конкурсу, який отримає грошову винагороду.

    Фінал конкурсу та урочисте нагородження проекту-переможця відбудуться в рамках заходу “Science. Society. Personality” 19 травня 2016 року. З усіма питаннями щодо участі в конкурсі можна звернути за телефоном – (044) 246-39-29

    Умови конкурсу розміщено на сайті ДФФД.



Back to the list