Грант CRDF - конкурс
Published: 2016-04-21. Active until: 2016-06-15.
Оголошується конкурс 2016 року на отримання грантів CRDF Global за програмою «Спільні наукові проекти». Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) оголошує конкурс проектів для спільних груп українських і американських вчених, що спеціалізуються на дослідженнях в аграрній сфері за напрямками:
  • Сталий розвиток фермерства – менеджемент земельних і водних ресурсів, який запобігає негативному впливу індустріальних факторів й сприяє стійкості врожаїв до змін клімату, а також інших факторів впливу оточуючого середовища.
  • Геномні технології в селекції культур – технології/обладнання, що поліпшують рівень врожаїв та позитивно впливають на стабільність оточуючого середовища фермерських господарств.
  • До участі у конкурсі приймаються виключно проекти фундаментальних і прикладних некомерційних досліджень з зазначеної вище проблематики, які стосуються всіх розділів природничих наук, а також інженерної галузі – біології, хімії, наук про землю, техніки, математики, фізики – в їх безпосередньому застосуванні у сільському господарстві. В подальшому ці дослідження можуть бути комерціалізовані, але це не може бути їх основною метою.

    Останній день подачі проектів: 15 червня 2016 року.

    Вичерпна інформація розміщена за посиланням: http://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Announcements/Pages/View.aspx?MessageID=2196



    Back to the list