Конкурс науково-технічних проектів НАН України 2017
Published: 2017-01-25. Modified: 2017-03-01. Active until: 2017-02-24.
Оголошено конкурс науково-технічних (інноваційних) проектів наукових установ НАН України у 2017 р. Прийняття запитів на фінансування проектів з остаточним строком їх подання 24.02.2017 р.

Заявник подає до відповідного координатора такий пакет документів у трьох примірниках та електронній формі (документи складаються українською мовою):

  • Запит на фінансування проекту
  • Витяг з протоколу засідання вченої ради установи НАН України зі схваленням проекту та зазначенням назви теми досліджень установи, продовженням/завершенням якої є проект.
  • Гарантійний лист від організації(й)-партнера(ів), що підтверджує згоду на інвестування проекту в розмірі, визначеному умовами конкурсу.
  • Умови конкурсу розміщені за посиланням на www.nas.gov.ua

    !ВАЖЛИВО: Формування та друк запитів на виконання науково-технічних проектів має здійснювались виключно в системі РІТ НОД НАН України, яка знаходиться тут. Вхід до зазначеної системи можливий лише за наявності облікового запису в ЦМСС НАН України та відповідної ролі користувача РІТ НОД НАН України. Доступ до засобів керування даними про суб’єкти НАН України, цифрові облікові записи і засоби комунікації у домені nas.gov.ua здійснюється через авторизований вхід до Інтранет порталу НАН України.

    Відповіді на запитання щодо отримання облікового запису в ЦМСС НАН України та відповідної ролі користувача можна отримати в ЦПІ НАН України за тел.: 239-66-40, 239-66-50, та електронною поштою: cpi@nas.gov.ua. Інструкції щодо оформлення запиту на виконання науково-технічного проекту знаходяться за посиланням inform.icybcluster.org.ua/tinstr/tin.html.

    За додатковими консультаціями щодо оформлення запиту та роботи в системі РІТ НОД НАН України прохання звертатися до служби супроводу РІТ НОД НАН України, тел.: 526-74-59, електронна пошта: RIT.NOD.support@nas.gov.ua; або до ученого секретаря СФТМН НОВ Президії НАН України Беспалова Сергія Анатолійовича, тел.: 234-93-02.



    Back to the list