Конкурс проектів науково-дослідних робіт молодих учених НАН України
Published: 2017-04-03. Active until: 2017-04-28.

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ПРОЕКТІВ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ МОЛОДИХ УЧЕНИХ НАН УКРАЇНИ

Відповідно до Розпорядження Президії НАН України «Про підсумки виконання проектів науково-дослідних робіт молодих учених НАН України та організацію чергового конкурсу проектів науково-дослідних робіт молодих учених НАН України» (№217 від 23.03.2017 р.) оголошено конкурс проектів науково-дослідних робіт молодих учених НАН України на 2017-2018 рр.

Цей конкурс проводиться раз на два роки з метою виявлення й адресної підтримки найкращих науково-дослідних робіт молодих учених установ Національної академії наук України.

До участі в конкурсі допускаються індивідуальні й колективні проекти науково-дослідних робіт, учасниками яких станом на 1 липня року проведення конкурсу мають бути науковці віком до 35 років, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, або вчені віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук чи навчаються в докторантурі. Відбір найкращих проектів здійснюється за результатами їх наукової експертизи. Реалізація проектів починається з 1 липня року проведення конкурсу та триває 1,5 року.

Черговий конкурс розпочинається 3 квітня 2017 року. Відповідні запити мають бути подані науковими установами до 28 квітня 2017 року – до Комісії по роботі з науковою молоддю НАН України за адресою: Київ-30, вул. Володимирська, 54, кімн. 421 (тел.: (044) 239-64-51, e-mail: nm@nas.gov.ua).

Переможців конкурсу буде затверджено відповідним рішенням Президії НАН України.

З умовами проведення конкурсу проектів науково-дослідних робіт молодих учених НАН України можна ознайомитися за посиланням: http://www1.nas.gov.ua/NM/CONTESTS/GRANT/NASU/Pages/default.aspx



Back to the list