Партнерська ініціатива NWO-НФДУ 2023
Published: 2024-01-08. Active until: 2021-08-08.
Конкурсний відбір на додаткові грантові можливості Нідерландської дослідницької ради (NWO) для українських вчених: Партнерська ініціатива NWO-НФДУ 2023. Мета партнерської ініціативи – стимулювання онлайн-участі кваліфікованих дослідників з України у поточних проєктах NWO й розширення їхньої професійної мережі в нідерландській дослідницькій спільноті. Команда проєкту NWO може надавати консультаційну й інформаційну підтримку. Керівники наукових проєктів, які вже фінансуються NWO (або отримають фінансування NWO найближчим часом), матимуть тимчасову можливість залучити до виконання частини проєкту дослідника з університету чи наукової установи в Україні. Нідерландські керівники проєктів можуть подавати заявки на фінансування для оплати залучення одного дослідника з України на період від 6 до 24 місяців плюс матеріальні витрати. Загальний бюджет цієї ініціативи для українських виконавців становить 250 000 євро. Максимальний бюджет одного гранту для українського виконавця – 25 000 євро. Одна українська установа може розраховувати лише на один грант у межах цієї ініціативи.

Заявки подає виключно нідерландський керівник проєкту тільки через систему онлайн-заявок ISAAC. Заявки, подані не через ISAAC, не розглядатимуться.

Заявки можна подавати в будь-який час, починаючи з 11 вересня 2023 року. Кінцевий термін подання заявок – 14:00 CET (за центральноєвропейським часом) 8 квітня 2024 року.

Заявки мають надійти до NWO щонайменше за 2 місяці до запланованого початку участі українського партнера у поточному науково-дослідному проєкті, який фінансується NWO.

Гранти надаватимуться переможцям доти, доки не вичерпається бюджет ініціативи у хронологічному порядку подання заявок.

Більше інформації за посиланням.



Back to the list