Марш за Науку 14.04.2018
Published: 2018-04-12. Active until: 2018-04-14.
14 квітня (субота) о 14:00 (парк імені Тараса Шевченка) відбудеться Марш за Науку

Глобальна ініціатива March for Science покликана звернути увагу урядів, громадських діячів та лідерів думок на необхідність науки та досліджень для людства. Десятки тисяч вчених, популяризаторів науки та небайдужих громадян пройдуть маршем у сотнях міст світу.

Що буде?

Костюмований марш-перформанс! Ми пройдемо по вулицях Києва в невимушеній та неофіційній атмосфері. В тематичних костюмах, з тематичними плакатами та реквізитом, у вільному стилі привертаючи увагу до важливої теми. Наше неофіційне гасло - "Who you gonna call?" або "Кого будемо кликати?" коли людству загрожуватиме катастрофа.

Живе спілкування з українськими вченими та популяризаторами науки! Вони розкажуть про свою роботу та проекти, а ви зможете зробити з ними селфі. Хто зробить селфі з найбільшим суммарних індексом Гірша на одному фото - отримає секретний подарунок від організаторів!

Костюми! Ми хочемо створити потужний візуальний образ та весело провести час, крім того ми готові всім помогти з виготовленням костюмів та реквізиту. З 11 по 13 квітня, кожен день з 18 по 22, в фаблабі Ostriv Lab ( Науково-мистецька платформа "Острів") буде працювати імпровізована майтсерня костюмів - до ваших послуг інструмент, картон, папір, маркери, балончики а також ЧПУ лазерні та фрезерний станки. Ми запрошуємо всіх прийти потусуватись з нами та зробити для себе костюм/плакат або тематичний реквізит з яким ви прийдете на Марш.



Back to the list