Зустріч акад. НАНУ С.В.Комісаренка з колективами Інститутів
Published: 2020-10-02. Modified: 2020-10-03. Active until: 2020-10-02.

02 жовтня 2020 року в рамках передвиборчої кампанії кандидатів на посаду Президента Національної академії наук України академік-секретар ВБФМБ НАН України, академік Сергій Васильович Комісаренко на базі ІМБГ НАН України провів зустріч з колективами трьох академічних установ: Інституту молекулярної біології і генетики, Інституту мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного та Інституту клітинної біології та генетичної інженерії.

Під час зустрічі академік Сергій Комісаренко представив основні положення своєї виборчої програми, обговорив з вченими найгостріші проблеми Національної академії наук України та шляхи їх вирішення. Науковці поставили чимало актуальних запитань кандидату на посаду Президента НАН України.

Академік Сергій Комісаренко зауважив, що його головною метою є збереження і зміцнення ролі НАН України в житті суспільства, підвищення її статусу як вищої наукової організації держави. Він також говорив про необхідність розвитку і фінансування власної науки, посилення інноваційної складової діяльності НАН України, використання наявних у світі знань на користь нашої держави, підготовку молодих учених, розширення комунікації з органами державної влади, а також популяризацію науки.

Зустріч транслювалася за допомогою Google Meeting (https://meet.google.com/vmd-ckmt-gpk ).



Back to the list