Bentham Science: доступ відкрито
Published: 2021-09-22. Active until: 2021-12-15.
МОН та видавництво Bentham Science домовилися про надання закладам вищої освіти та науковим установам України на 4-місячний період тестового доступу до електронних ресурсів видавництва Bentham Science, яке є видавцем рецензованої наукової літератури та видає понад 130 наукових журналів як в електронному, так і в друкованому форматах, що містять результати досліджень переважно у галузі фармакології і медицини, технічних наук.

ІМБГ НАН України після подання заявки отримав безкоштовний тестовий доступ до електронних ресурсів Bentham Science, який діятиме до 15.12.2021 р.

Для налаштування тестового доступу необхідно перейти за покликанням:

У разі виникнення проблем із доступом слід звертатися за консультаціями до Красільник Тетяни Василівни, Відділ зв'язків з громадськістю та виставкової роботи Державної науково-технічної бібліотеки (ДНТБ) України, ел.поштою: krasilnik@dntb.gov.ua.

Крім того, з 22 по 24 вересня 2021 року тренери з видавництва Bentham Science проводять серію вебінарів, присвячених роботі з платформою Bentham Science та підготовці наукової статті до публікації (мова вебінарів – англійська, участь безкоштовна). Програма вебінарів розміщена за посиланням.


Back to the list