Вітаємо переможців конкурсу НФДУ від ІМБГ НАНУ
Published: 2021-12-08. Active until: 2021-12-31.
07.12.2021 року Наукова рада НФДУ затвердила рейтингові списки проєктів-учасників конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України».

Загальна кількість поданих заявок на конкурс – 432. Низку проєктів не було включено до рейтингового списку, оскільки вони були відхилені через невідповідність формальним ознакам умов конкурсу. До наукової та науково-технічної експертизи було допущено 268 заявки/проєкти. Наукова рада НФДУ затвердила рейтинговий список проєктів-учасників конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України».

Відповідно до умов конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України», загальний обсяг фінансування конкурсу в 2022 р. становить до 150 млн. грн. Враховуючи обсяг фінансування, комісією конкурсу було визначено прохідний бал для проєктів-переможців – 91,7. Переможцями конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України» стали 57 проєктів.

Укладення договорів про виконання наукового дослідження і розробки за рахунок грантової підтримки розпочнеться у 2022 р.(після затвердження паспорту бюджетної програми)

Вітаємо переможців конкурсу НФДУ - Тукала Михайла Арсентійовича та Горба Леоніда Григоровича!



Back to the list