Участь учених ІМБГ НАНУ у конференції ESHG, Відень, 11-14.06.2022
Published: 2022-06-27. Modified: 2022-06-27. Active until: 2022-06-26.

Співробітники Лабораторії геноміки людини ІМБГ НАН України представили постерну презентацію «Novel STARD8 and STARD9 mutations identified in 46,XY gonadal dysgenesis patients lend support to these genes as DSD candidates» (L.Livshits, D.Sirokha, O. Gorodna, N. Zelinska, J.Jaruzelska, K. Kusz-Zamelczyk, S.Nef) на Європейський конференції з генетики людини, European Human Genetics Conference (ESHG), яка відбулася у Відні, Австрія, 11-14 червня 2022 року.

Від колективу авторів постер представляв провідний інженер лабораторії Дмитро Сіроха, який розповів, що учасники конференції цікавились матеріалами і результатами проведеної роботи стосовно відкриття двох нових генів-кандидатів STARD8 I STARD9 мутації, які є причиною патогенеза порущень статевого розвитку.

Окрім наукових запитань учасники конференції цікавились станом справ в Україні у зв’язку з повномасштабним воєнним вторгненням РФ та висловлювали підтримку як науковій спільноті, так і всьому українському народу з побажаннями перемоги.

Висловлюємо щиру подяку керівництву ESHG за надання українським науковцям спеціальних стипендій на очну участь в конференції.



Back to the list